leonidas.jpg
Μετά τον μοναχό Μωυσή τα χριστιανά  έβγαλαν  τον χριστιανοφασίστα μητροπολίτη Ιερεμία (Ελληνικότατο όνομα και αυτός) να κάνει ανθελληνική επίθεση στο Ελληνικό Κίνημα!!

Τι δείχνουν όλα αυτά φίλοι μου?? Ότι πάμε καλά και γι' αυτό  αξίζουν  ΣΕ  όλους συγχαρητήρια!!Με την καθημερινή αρθρογραφία σας με την αγωνιστηκοτητα σας και με τον Ελληνικό σας λόγο έχετε τρομοκρατήσει την Εκκλησία και τους ρασοφόρους!!Καταφέραμε πάρα πολλά και αυτό είναι μόνο η αρχή!!

Ο βέβηλος Εβραιολάτρης μητροπολίτης  κάνει επίθεση στους Έλληνες Θεούς!!Προσπαθεί να στηρίξει τα γελοία επιχειρήματα του στους Έλληνες φιλοσόφους!!Είναι φίλοι μου η νέα Χριστιανική προπαγάνδα!!
Ξεκίνησε με την ...Αγιοποίηση των περισσοτέρων Ελλήνων φιλοσόφων τους έντυσαν με Εβραϊκά ενδύματα ως χριστιανούς καρνάβαλους και με ανύπαρκτα κείμενα τους φέρνουν να απαξιώνουν την Πατρώα Θρησκεία!!

Είναι οι ίδιοι που έκαψαν τα συγγράμματά τους είναι οι ίδιοι που κατέστρεψαν τα αγάλματα τους ως δαιμονικά!!

Αποκαλούν τους Έλληνες Θεούς ψεύτικους, τους καλούμε εμείς να καταθέσουν έστω μια αναφορά ιστορικού συγγραφέα της τότε εποχής στο πρόσωπο του Ιησού?? 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ!!

Για τα γεγονότα της γέννησης του Ιησού, οι πληροφορίες προέρχονται από τα τέσσερα Ευαγγέλια, δηλαδή τα τέσσερα πρώτα βιβλία της Καινής Διαθήκης, που αναφέρονται στη ζωή και διδασκαλία του Ιησού και τη ζωή της πρώτης χριστιανικής κοινότητας.Ο Ιησούς (8-2 π.Χ./Π.Κ.Ε. -29-36), είναι το πρόσωπο η διδασκαλία του οποίου αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία της Χριστιανικής θρησκείας.Οι ακόλουθοί του τον προσδιόρισαν ως τον αναμενόμενο «Μεσσία» (Εβρ. μασιάχ), που σημαίνει «χρισμένος». Πίστευαν πως ήταν ο σωτήρας, ο εκλεκτός απεσταλμένος του Θεού που θα ελευθέρωνε το έθνος του Ισραήλ από τους εχθρούς του και θα αποτελούσε ευλογία για όλα τα έθνη. Το όνομα «Ιησούς» (Εβρ. ΩΤΥιΥβΓεχοσούαχ) σημαίνει «η Σωτηρία του Γιαχβέενώ από τον τίτλο «Χριστός», που αποτελεί απόδοση του εβραϊκού όρου Μεσσίας, προέκυψε η ονομασία «Χριστιανός». (Πράξεις 11:26, Κείμενο  ΔΗΛΑΔΗ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!

Κατηγορεί τους προγόνους μας ο ανθέλληνας Μητροπολίτης για πορνεία και ανθρωποθυσίες!!

Ιερεμία όλα αυτά θα τα βρεις στη Βίβλο που περιέχει πλήθος από πορνείες,(Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝΑΒΡΑΑΜ ΕΞΕΔΙΔΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΑΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΑ ΠΡΟΒΑΤΑ), ανθρωποφαγίες,αιμομιξίες(ΛΩΤ,ΝΩΕ),κατά εντολή του "Θεού" των χριστιανών Γιαχβέ!!

Κατηγορεί την Θεά Αφροδίτη ο τραγόπαπας διότι είναι αγράμματος και ανιστόρητος ,και το μίσος του για τους προγόνους μας τον έχει φέρει στα πρόθυρα της τρέλας!!

Τον καλώ να μας εξηγήσει τι εννοεί το εδάφιο της καινής εκεί που οι συμπολίτες του Ιησού τον κατηγορούν ότι γεννήθηκε με ΠΟΡΝΕΙΑ???

Μας κάνει επίθεση που είχαμε το "θράσος" να κάνουμε εμείς οι Έλληνες συνέδριο στη πατρίδα μας !!

Και ποιοι το λένε αυτό οι Εβραιόσποροι χριστιανοί??

Σε λίγο καιρό Ιερεμία θα είστε μια πολύ κακή ανάμνηση στη μνήμη των Ελλήνων το καταστροφικό σας έργο έλαβε ΤΕΛΟΣ!!

Το φως του Ελληνισμού θα νικήσει το Χριστιανικό σκοτάδι οι Θεοί είναι ΜΑΖΙ μας !!! 

image001(471).jpg

ΓΕΝΟΙΤΟ!! ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ!!ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΛΑΤΡΗΣ

Γόρτυνος Ιερεμίας: "Κάτω οι ψεύτικοι θεοί του Ολύμπου και η ειδωλολατρία"

Πρέπει να πονέσουμε, αδελφοί μου χριστιανοί, γι' αυτά που συμβαίνουν στην σημερινή μας εποχή.
Σαν τον άγιο Πολύκαρπο πρέπει να πούμε κι εμείς: «Ω Χριστέ, σε ποιους καιρούς με φύλαξες, για να υποφέρω αυτά τα πράγματα»! Αλλά πρέπει, χριστιανοί μου, να έχει κανείς και μάτια για να βλέπει γύρω του· θέλω να πω ότι πρέπει να έχει νου καθαρό, για να εμβαθύνει στα παρατηρούμενα της σημερινής εποχής. Μεταξύ όλων των κακών, προσωπικά, ως μεγαλύτερο απ' όλα τα κακά και απ' όλα τα αμαρτήματα της εποχής μας θεωρώ το κίνημα Ελλήνων χριστιανών, Δωδεκαθεϊστών λεγομένων, που με παλμό και βρασμό ψυχής θέλουν να φέρουν πάλι στον αγιασμένο και ένδοξο τόπο μας την ειδωλολατρία, το δωδεκάθεο του Ολύμπου. Και μάλιστα την ιδεολογία τους αυτή θέλουν να την ενθρονίσουν ιδιαίτερα στην Αρκαδία, ως έχουσα τα ωραιότερα τοπία για τον σκοπό τους.
Ποιοι είναι αυτοί οι Δωδεκαθεϊστές, χριστιανοί μου; Είναι άνθρωποι βαπτισμένοι χριστιανοί, που, χωρίς να τους βάλουν το μαχαίρις στον λαιμό, όπως έκαναν στους μάρτυρες, αυτοί αρνήθηκαν το βάπτισμά τους, «έπτυσαν την άγια κολυμβήθρα τους», όπως έλεγε ο δικός μας από την Νυμφασία πατήρ Γερβάσιος, πρόδωσαν την άγια πίστη στον Ιησού Χριστό και την καλή μας Παναγία και έκαναν θρησκεία τους το ψέμα, τους δώδεκα «θεούς» τάχα του Ολύμπου.
Και θέλουν τώρα να κάνουν και μάς να πλανηθούμε σαν κι αυτούς. Αυτό θέλουν!


Το κίνημα αυτό, που δυστυχώς έχει και νέους ανθρώπους στα σπλάγχνα του, λέγεται Νεοειδωλολατρία ή και Νεοπαγανισμός και συνδέεται στενά με το άλλο κίνημα της «Νέας Εποχής», για το οποίο σάς μίλησα σε ένα προηγούμενό μου κήρυγμα. Δεν είναι κίνημα που συμβαίνει μόνο στην πατρίδα μας, αλλά ακριβώς, επειδή συνδέεται με την «Νέα Εποχή», που είναι μία παγκόσμια λαίλαπα, έτσι και παντού οι άνθρωποι, με την αναζήτηση τάχα του «αρχαίου», αναζητούν τις αρχαίες θρησκείες, και θέλουν να τις προβάλλουν στην πολιτισμένη εποχή μας ως αληθινές. Πρόκειται για μια παγκόσμια παγανιστική θρησκεία.442.png
Τα στελέχη της θρησκείας αυτής συγκροτούν συνέδρια σ' όλο τον κόσμο και μάλιστα το 2004, με την αφορμή των ολυμπιακών αγώνων, πραγματοποιήθηκε τέτοιο συνέδριο και στην πρωτεύουσά μας, την Αθήνα.
Στην Ελλάδα οι Νεοειδωλολάτρες αποτελούν διάφορες ομάδες και με διάφορα περιοδικά και βιβλία και εκπομπές από τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, αλλά και ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, μάς προβάλλουν την αρχαία ειδωλολατρική θρησκεία και συγχρόνως υβρίζουν τον χριστιανισμό και τον παρουσιάζουν σαν μία «εβραϊκή αίρεση» ξένη τάχα προς το πνεύμα του ελληνισμού. Αλλά ποιους αρχαίους θεούς θέλουν να μάς φέρουν και να μάς κάνουν να τους προσκυνήσουμε; Θα χρειαζόταν, χριστιανοί μου, ώρα πολλή για να ανοίξω τα βιβλία των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων για να σάς πω πόσο αηδιαστική και παράλογη είναι η αρχαία ειδωλολατρική θρησκεία.
Οι «θεοί» της φέρονται να διαπράττουν ηθικά όργια και φοβερές εχθρότητες μεταξύ τους. Οι «θεοί» που λάτρευαν οι πρόγονοί μας, αυτοί που θέλουν να μάς φέρουν οι Δωδεκαθεϊστές, έκαναν μοιχείες, πορνείες, παιδεραστίες, αιμομιξίες, ομοφυλοφιλίες, απάτες, κλοπές κ.ά., πράγματα δηλαδή που κάνουν οι χειρότεροι των ανθρώπων.
Αυτά που σάς λέω είναι έγκυρα και έχουμε μαρτυρίες από κείμενα. Φτάνει να σάς πω για την Αφροδίτη μόνο ότι είχε στην υπηρεσία της χίλιες πόρνες και στην γιορτή της κάτω στην Κόρινθο γίνονταν όργια. Ακόμη, έχουμε βέβαιες αναφορές των αρχαίων συγγραφέων μας ότι και ανθρωποθυσίες γίνονταν υπέρ των αρχαίων «θεών».
Πέστε μου, παρακαλώ, χριστιανοί μου, είναι θεοί αυτοί, ώστε να μπορούμε να προσευχηθούμε σ' αυτούς και να μπορεί να αποτελέσουν πρότυπα για 'μας; Μπορεί να μάς προστατεύσουν τέτοιοι «θεοί»; Οι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι από νωρίς νόησαν το αίσχος της θρησκείας των αρχαίων προγόνων μας και την έκριναν, την κατέκριναν και την ήλεγξαν πολύ αυστηρά για την αισχρότητά της και την δεισιδαιμονία της. Και τελικά την αρνήθηκαν! Γι' αυτό και το τέλος πολλών από αυτούς ήταν μαρτυρικό. Αναφέρω προς τιμήν τους μερικά ονόματα: Πρωταγόρας, Σωκράτης, Πλάτων, Αριστοτέλης, Θεόφραστος, Αισχύλος, Δημόκριτος κ.ά.
Είχε ήδη καταπέσει πριν από τον ερχομό του Χριστού η αρχαία ειδωλολατρική θρησκεία στην χώρα μας. Και οι Έλληνες απογοητευμένοι και κουρασμένοι από τα ψέματα και την πλάνη και το αίσχος της ειδωλολατρίας άνοιξαν διάπλατα την καρδιά τους και θρόνιασαν σ' αυτήν την άγια διδασκαλία του Χριστού και έγιναν λάτρεις Του. Και όταν αργότερα ένας βασιλιάς, Ιουλιανός το όνομα, θέλησε να επαναφέρει την αρχαία πλάνη, έμαθε από την ίδια την πηγή του ότι πάνε πια τα ψέματα, οι μαντείες και οι μαγείες, «απέσβετο και λάλον ύδωρ»! Ήρθε η πίστη του Χριστού και σάρωσε την πλάνη και της ειδωλολατρίας και το αίσχος του δωδεκάθεου και γνώρισε ο κόσμος την θεογνωσία και έγινε η πατρίδα μας ανθόκηπος και φύτρωσαν σ' αυτόν μοσχοβολητά λουλούδια, οι άγιοι.
86.jpg

Έτσι έχουμ άγιο Δημήτριο, αγία Βαρβάρα, άγιο Γεώργιο, αγία Αικατερίνη και τόσους άλλους αγίους και μάρτυρες, «νέφος μαρτύρων», που έχυσαν το αίμα τους ομολογούντες την πίστη στον Χριστό και αρνούμενοι το ψέμα της ειδωλολατρίας. Πού να σάς τα λέγω, χριστιανοί μου, διηγούμενος τα μεγαλεία των αγίων μαρτύρων της πίστης μας στους αγώνες τους ενάντια των δώδεκα θεών του Ολύμπου, που θέλουν να μάς επαναφέρουν και σύγχρονοι τυφλωμένοι Έλληνες.
Να σάς πω για νεαρές κοπέλλες, που τις έπιαναν οι ειδωλολάτρες βασιλείς από τον λαιμό και τις έφερναν μπροστά στα είδωλα του Δία και της Αφροδίτης και των άλλων ψεύτικων θεών, για να κάνουν προσευχή στα αγάλματά τους και να τους προσφέρουν μια χούφτα λιβάνι.
Και οι κοπελλούλες αυτές με πίστη δυνατή στον Χριστό σταύρωναν τα είδωλα και αυτά συντρίβονταν και γίνονταν κομμάτια. Και άλλος μάρτυρας χριστιανός, που τον έφεραν κι αυτόν στο άγαλμα του Δία να το προσκυνήσει, σταύρωσε το άγαλμα και το ρώτησε: «Δία, είσαι θεός;». «Όχι», απήντησε το νεκρό άγαλμα και συντρίφθηκε και έγινε και αυτό κομμάτια.
Τα έβλεπαν αυτά τα φαινόμενα οι ειδωλολάτρες και όλοι μαζί, ομαδικά, ομολογούσαν και αυτοί την πίστη τους στον Χριστό ως αληθινό Θεό.
Αλλά επειδή μάς έχουν γίνει πολύ ενοχλητικοί οι Δωδεκαθεϊστές, για στηριγμό των αδελφών μας χριστιανών και για να έχουμε επιχειρήματα να τους αποκρούουμε, θα συνεχίσουμε το ίδιο θέμα και στο επόμενο κήρυγμά μας.
Κάτω οι ψεύτικοι δώδεκα θεοί του Ολύμπου και όλη η ειδωλολατρία! Σταθεροί μέχρι θανάτου στην άγια πίστη του Χριστού μας, του μόνου αληθινού Θεού μας, και πιστά τέκνα της ορθόδοξης Εκκλησίας μας!

   Ο Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως Ιερεμίας
http://alfeiospotamos.blogspot.com/2011/09/blog-post_5143.html