Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Τα δόγματα 666 και 888

Παραθέτουμε ένα μικρό παράδειγμα για την αγάπη των νεοελλήνων υπέρ του ΣΙΝ - ΣΙΩΝ - ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ και άρα υπέρ του ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ που υποτίθεται ότι τάχα πολεμουν:

Κυριακή των Βαΐων " «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.) " «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και...
βαΐοις ανύμνει μετά παίδων· ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)
" «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο.....
ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)
[ Η λέξη Ωσαννά είναι Εβραϊκή και σημαίνει «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία». Ομοίως καθαρά Εβραϊκές είναι και οι συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια. Μεσσίας σημαίνει «κεχρισμένος», «Χριστός». Αμήν σημαίνει «μακάρι», «σίγουρα», «είθε να γίνει». Αλληλούια σημαίνει «δόξα στο Γιαχβέ» («Ωρολόγιον το Μεγα», έκδοση Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος 1983, σελ. 17).
Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του Εβραϊκού Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».] "
«Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄)
και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο). "
«Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.) "
«Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.) "
«Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου· ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.) "
«Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ· και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.) "
«Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει· εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.) "
«Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.) " «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.) "
«Κύριος παρέστη· Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.) "
«Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.) "
«Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.) "
«Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.) "
«Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.) "
«Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.) "
«Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)
" Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ.
«Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»] Την Κυριακή των Βαΐων διαβάζονται επίσης το απαράδεκτο για τους Έλληνες απόσπασμα του Ζαχαρία «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του ΣοφονίουΙεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς τουΚρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια»(Σοφ. γ΄, 14-19). [Βλ.
«Τα υβριστικά κατά των Ελλήνων επίσημα κείμενα της Ορθοδοξίας.»]

http://ellhnkaichaos.blogspot.com/

Σύμφωνα με τα παραπάνω ας θέσουμε το εξής ερώτημα στους εαυτούς μας που λεγόμαστε Έλληνες και είμαστε στο θρήσκευμα Χριστιανοί-Ορθόδοξοι

Πως είναι δυνατόν να πηγαίνουμε στην εκκλησία και να ακούμε τα παραπάνω και δεν αντιδρούμε σε αυτήν την θρησκεία που εναντιώνεται στο γένος μας που λέγεται Ελληνικό; Μήπως υποσυνείδητα κάνουμε μια αυθεπιβολή στον εαυτό μας για να γενοκτονηθούμε μεταξύ μας; Όλα τα πράγματα που μαθαίνουμε στην ζωή μας γίνονται μέσω της παιδείας και ο υπαρκτός κόσμος βασίζεται στην υποσυνείδητη εξάρτηση και όλα στοχεύουν στην υποσυνείδητη ενχάραξη στον εγκέφαλό μας δηλαδή στην σκέψη μας.

Μπορούμε να μιλάμε για τον Αντίχριστο και εναντιονόμαστε σε αυτόν αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνουμε ότι κάνουμε το σταυρό μας στις παραπάνω δοξασίες. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω αυτό που λένε και οι ψυχίατροι "αυτοκτονικός ιδεασμός". Δηλαδή εν ολίγοις πιστεύουμε και λατρεύουμε τον 666 δηλαδή το αντίστροφο του 999. Υπάρχουν 9 αριθμοί στην ζωή μας και σύμφωνα με αυτούς τους αριθμούς γίνονται όλες οι μαθηματικές πράξεις αλλά και κάθε ενέργεια μας μετράται σύμφωνα με αυτούς τους αριθμούς. Ο μεγαλύτερος αριθμός είναι ο 9 και χαρακτηρίζεται ο απόλυτος αριθμός δηλαδή ο θεός ο οποίος είναι και ο κριτής των πράξεων μας. Δηλαδή κρινόμαστε από την απόλυτη αλήθεια του θεού διότι ο θεός είναι απόλυτος και για τον θεό δεν υπάρχουν τούρτες και κερασάκια.

Πολλοί δε πιστεύουν στον Ιησού αλλά η λέξη Ιησούς σύμφωνα με τις προφητείες είναι ο 888 και εδώ τίθεται το μεγάλο ερώτημα, πως είναι δυνατόν να πιστεύουμε σε αυτόν ως υιό του θεού οταν ο αριθμός 888 είναι μόνο για το αιώνιο χωρίς να δίνει την έννοια της αλήθειας. Το 8 στην ουσία εκφράζει την αιωνιότητα δηλαδή την αέναη σπειροειδή κίνηση των γαλαξιών και τού σύμπαντος. Πως λοιπόν μπορούμε να βρούμε την αλήθεια όταν αυτή δεν εκφράζεται από τον 888 δηλαδή τον Ιησού; Η Ελληνική γλώσσα είναι συμπαντική και ο λόγος του σύμπαντος είναι και αυτοί οι εννέα (9) αριθμοί, τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ας καταλάβουμε λοιπόν ότι κανένας θεός δεν θα εφτιαχνε αυτόν τον κόσμο με αυτήν την σοφία και να θέλει οι άνθρωποι να σκοτώνονται μεταξύ τους. Η σοφία σημαίνει και ειρήνη γιατί χωρίς την ειρήνη δεν μπορούμε να κατανοήσουμε την "παν-σοφία" του θεού.

http://oharagr.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/666-888.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Watch live streaming video from apollonios at livestream.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...