Για ποιο λόγο έγινε ο Τρωικός Πόλεμος; Είναι γνωστό πως όλα ξεκίνησαν με την απαγωγή της Ωραίας Ελένης από τον Πάρη. Αλλά, ποια ήταν η Ωραία Ελένη;
Τελικά, η Σελήνη ήταν ένα όχημα επιβίβασης και αποβίβασης ψυχών, ένα τεχνητό διαστημόπλοιο, ή κάτι άλλο;
Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_594.html#ixzz1k7XWiVct
Σύμφωνα με ένα μύθο, ο Δίας ερωτεύτηκε την Νέμεση και την ακολούθησε παντού προκειμένου να την κάνει δική του. Επειδή εκείνη δεν τον ήθελε άλλαζε συνέχεια μορφή ώσπου έγινε χήνα. Ο Δίας έγινε κύκνος και την κατέκτησε ερωτικά. Η Νέμεση έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αυγό που μέσα του ήταν η Ελένη.
Στο σημείο αυτό υπάρχουν αρκετές παραλλαγές για το πως έφτασε το αυγό με την Ελένη στην Σπάρτη και, κατ’ επέκταση, στα χέρια του Τυνδάρεω. Μεταξύ άλλων, δύο προκαλούν το ενδιαφέρον μας: Ο Πλούταρχος στα «Συμποσιακά» του μας πληροφορεί πως σύμφωνα με κάποιους ποιητές το εν λόγω αυγό το είδαν να πέφτει από τον ουρανό. Από τον Υγίνο αντιλαμβανόμαστε πως το αυγό έπεσε κατευθείαν από την Σελήνη. Και, ποια είναι η Σελήνη;
Οι περισσότεροι που ασχολούμαστε με το θέμα, γνωρίζουμε τις τρεις θεωρίες για την προέλευση της Σελήνης: α) αποτελεί κομμάτι της Γης όταν η τελευταία κόπηκε στα δύο από κομήτη, β) σχηματίστηκαν ταυτόχρονα από το ίδιο υλικό γ) ότι ήρθε από κάπου αλλού. Όλες έχουν τις αδυναμίες τους για πολλούς και διάφορους λόγους.
Το ίδιο και η τρίτη. Μάλιστα, σύμφωνα με τους σοβιετικούς επιστήμονες Μιχαήλ Βάζιν και Αλεξάντρ Στσερμπάκωφ, ένα τόσο μεγάλο σώμα όπως είναι η Σελήνη, συγκριτικά με την Γη, είναι αδύνατο να μπήκε κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες σε τροχιά γύρω από την Γη. Αλλά κι αν ακόμα προσελκύστηκε, τότε, θα έπρεπε να είχε επιμήκη ελλειψοειδή τροχιά, όπως συμβαίνει παντού στον ουράνιο κόσμο, σε ανάλογες περιπτώσεις, και όχι μία τροχιά εντελώς κυκλική.
Οι δύο σοβιετικοί, δεν απέρριψαν απλά την θεωρία της προσέλκυσης, αλλά πρότειναν μία άλλη θεωρία: δ) «Η Σελήνη είναι ένας τεχνητός δορυφόρος της Γης, που μπήκε σε τροχιά γύρω της, ύστερα από τους ευαίσθητους χειρισμούς λογικών όντων από το διάστημα, εντελώς άγνωστων σε μας». Με απλά λόγια η Σελήνη είναι ένα τεχνητό διαστημόπλοιο ή απλά ένα τεχνητό ουράνιο σώμα. Εξάλλου, υπάρχουν πάρα πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι η Σελήνη είναι ένα τεχνητό σώμα.
Στους Ορφικούς Ύμνους, των οποίων οι γνώσεις, σύμφωνα με τον αστρονόμο Χασάπη, φτάνουν τουλάχιστον μέχρι το 11860 π.Χ., μαθαίνουμε πως κάποιος «Κατασκεύασε και άλλη απέραντη γη, την οποίαν οι θεοί ονόμασαν Σελήνη, οι δε άνθρωποι Μην. Αυτή έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα». Αυτό έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την θεωρία των σοβιετικών επιστημόνων.
Με το δικαίωμα, λοιπόν, που μας δίνει ο ίδιος ο Όμηρος να «μεταχειρίζεται» τους θεούς -ποιητική αδεία(;)-, να έχουν άρματα και να πετούν, διασκευάζουμε τους μύθους για την γέννηση της Ελένης:
Η Ελένη και η Κλυταιμνήστρα γεννήθηκαν στην Σελήνη, από την Λήδα με πατέρα τον Δία. Όταν οι κόρες μεγάλωσαν αρκετά, τις έβαλε με την μητέρα τους μέσα σε ένα ωοειδές ιπτάμενο άρμα και τις έστειλε στη Γη όπου προσγειώθηκαν στην Πελοπόννησο. Εκεί, απέκτησαν ως θετό πατέρα τους τον Τυνδάρεω.
Οι συγκεκριμένες πληροφορίες από Πλούταρχο, Υγίνο και Ορφικά, δεν μας δίνουν τον κατασκευαστή ή τον ιδιοκτήτη της Σελήνης, ούτε από πού ήρθε. Ωστόσο, ο Δίας δεν θα αποκτούσε απόγονο σε εχθρικό έδαφος, κι επειδή μιλάμε για τον Δία, λογικά, η Σελήνη θα πρέπει να του ανήκει. Με την ίδια λογική, υποθέτουμε ότι η Ελένη, ως πρωτότοκος, κουβαλούσε μέσα στο αυγό, μαζί της, μία πρωτοφανή κληρονομιά: την ιδιοκτησία της Σελήνης.
Με την απαγωγή της Ελένης από τον Πάρη, η «κληρονομιά» θα περνούσε στην άλλη πλευρά, στους Τρώες, οι οποίοι υποδεικνύονται από τον David Icke ότι διοικούνταν ή ελέγχονταν από την Αδελφότητα των Ερπετοειδών.
Δυστυχώς για την ωραία Ελένη, ο πόλεμος δεν έγινε μόνο για τα ωραία της μάτια, αλλά για το ποιος θα είχε τον έλεγχο της Σελήνης η οποία «έφτασε» κάτω από ειδικές συνθήκες και με κάποιο ειδικό σκοπό.
Τελικά, η Σελήνη ήταν ένα όχημα επιβίβασης και αποβίβασης ψυχών, ένα τεχνητό διαστημόπλοιο, ή κάτι άλλο;
Και, τελικά, ποιος έχει το έλεγχο της Σελήνης σήμερα;
Συνεχίζεται…
Πηγή: http://diadrastiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_594.html#ixzz1k7XWiVct
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου