Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2013

Επίθεση των Anonymous κατά της κυβέρνησης- Απέσπασαν έγγραφα του Υπουργείου Εξωτερικών

«Χτύπημα» κατά της ελληνικής κυβέρνησης και όχι μόνο ισχυρίζονται πως έκαναν οι Anonymous, οι οποίοι φέρονται να διέρρευσαν πάνω από 3.700 έγγραφα που απέσπασαν από την Διεύθυνση Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης, το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών και από τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.
Οι Anonymous, δήλωσαν πως η κυβερνοεπίθεση είναι μέρος της επιχείρησης «OpGoldenDawn», ενώ παράλληλα επεσήμαναν σύμφωνα με το secnews: «Ολοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη είναι η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα, παράλληλα με το οικονομικό χάος η κυβέρνηση επέτρεψε στους Ναζί της Χρυσής Αυγής να σαμποτάρουν την ακεραιότητα όλης της χώρας και των Ευρωπαϊκών αρχών σχετικά με την ελευθερία και τη ηθική.
Σήμερα δίνουμε ένα χτύπημα στην κοροϊδία με μια σειρά από διαρροές, για να αποκαλύψουμε την αλήθεια σχετικά με τη συμμετοχή της κυβέρνησης της Ελλάδας στην κατασκοπεία με την βοήθεια των μονάδων διαδικτυακού εγκλήματος του ENISA και του ΟΑΣΕ. Οι υπεύθυνοι για τις συλλήψεις των συναδέλφων lulz θα τιμωρηθούν με την επιχείρηση OP Payback».
Oι hackers, ανέβασαν τα έγγραφα που απέσπασαν σε φιλική τους ιστοσελίδα και δήλωσαν μάλιστα ό,τι ακολουθούν και άλλες διαρροές.

 

http://www.4news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Watch live streaming video from apollonios at livestream.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...