Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σε μια μικρή κωμόπολη της Ελλάδος συμβαίνει κάτι σημαντικό : Λειτουργεί εδώ και καιρό μια Σχολή Ελλήνων !

Απο τον καιρό που οι χριστιανοί αυτοκράτορες απαγόρευσαν στους Εθνικούς να παραδίδουν κάθε είδους μαθήματα , η Γνώση παρεμποδίσθηκε . Το ελληνικό έθνος έμεινε χωρίς πνευματικούς αρχηγούς , χωρίς ενημέρωση , χωρίς πνευματικά ερεθίσματα .
Μετά απο τόσους αιώνες όμως το θαύμα έγινε ! Χωρίς χρηματοδότηση απο πρεσβείες και σκοτεινά κέντρα , χωρίς την υποστήριξη των ΜΚΟ ( ! ) , χωρίς έπαινο απο τα βοθροκάναλα και τις βρωμοφυλλάδες , έτσι επειδή υπάρχει το.....
  ελληνικό DNA δημιουργήθηκε μια Σχολή Ελλήνων .

Τί είναι όμως μια τέτοια Σχολή ; Είναι μια δράση για να πάρουν οι Έλληνες την παιδεία που αρμόζει σε έναν Έλληνα . Όλα αυτά που μας κρύβει το καθεστώς σε Ιστορία , σε Φιλοσοφία , σε Επιστήμες , ανακοινώνονται και σχολιάζονται εκεί .
Όλα αυτά που ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να τα γνωρίζουμε αλλά μας τα αποκρύπτουν , μοιράζονται αφιλοκερδώς .

Μέχρι στιγμής ερευνητές του χώρου μας έχουν αναπτύξει τα θέματα :

1) Ιστορία της Μακεδονίας απο αρχαιότητος μέχρι σήμερα .
2) Θράκες ( ιστορία - γλώσσα - πολιτισμός )
3) Τί Ελλάδα θέλουμε ( η πρώτη μιας σειράς ομιλιών που θα ακολουθήσουν )
4) Λησμονημένοι πρωταγωνιστές του 1940 ( Κατσιμήτρος , Καραβίας , Βραχνός , Κασλάς )

..και έπεται συνέχεια .

Η Σχολή αυτή αποτελεί πρότυπο προς μίμησην για όλη την Ελλάδα . Παντού , σε κάθε πόλη και χωριό θα πρέπει να δημιουργηθεί μια τέτοια Σχολή . Οι ερευνητές της Περιφέρειας θα επισκέπτονται τους πυρήνες των χωριών ( κάθε μέρα και ένα διαφορετικό χωριό ) και θα παρουσιάζουν τα αποτελέσματα των ερευνών τους .
Δεν χρειάζεται να υπάρχει νοικιασμένος χώρος . Σε ένα καφενείο , στην καφετέρια ενός ξενοδοχείου , στο σπίτι κάποιου Έλληνα , μπορεί να λειτουργήσει αυτό το "κρυφό σχολειό" του Ελληνισμού .

Μπορεί να συνδυαστεί με λίγη "σπαρτιατική" τροφή ( μαύρο ψωμί , ελιές , λίγο κόκκινο κρασί ) για να μπορούν να γίνουν οι οφειλόμενες σπονδές σε θεούς και προγόνους .
Στο τέλος μπορεί να τελειώνει η συνάθροιση λέγοντας "Ες Αλικαρνασσόν" ( όπως κάποιοι άλλοι έλεγαν επι 2000 χρόνια "Του χρόνου στην Τ ζ ε ρ ο υ σ α λ ε μ " ) .

Όταν φθάσουμε να έχουμε σε κάθε Δήμο μια Σχολή Ελλήνων και ένα οπλιτικό άγημα ( με αρχαίες πανοπλίες ) η αναγέννηση της Ελλάδος θα είναι γεγονός !

Επειδή οι καιροί είναι πονηροί επέλεξα να μην αναφέρω τόπο και ονόματα .

pythagoras 
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_9141.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Watch live streaming video from apollonios at livestream.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...