Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η παραποίηση της Ιστορίας και το φως της αλήθειας!


Η πλαστογράφηση της Ιστορίας και των γεγονότων που την συνθέτουν -μες την σιωπηλή πορεία του χρόνου- αποτέλεσε και αποτελεί ένα "προσφιλές άθλημα" για όλους εκείνους που θέλουν να εξυπηρετήσουν κάθε είδους σκοπιμότητα και ιδιοτέλεια.

Ιδιαίτερα η χώρα μας και ο λαός της έχουν υποστεί τα πάνδεινα από διάφορους "ιστορικούς" και άλλα μίσθαρνα όργανα της όποιας ανθελληνικής προπαγάνδας, αλλά και μίσους.


Κραυγαλέο παράδειγμα αποτελεί ο ανεκδιήγητος Γιάκομπ-Φίλιπ Φαλμεράγιερ, Γερμανός υπήκοος, ο οποίος, στηριζόμενος σε πλαστά στοιχεία και ψευδείς μαρτυρίες, αλλά και σε πολιτικές σκοπιμότητες και "μεροληπτικές συναισθηματικές καταστάσεις", προσπάθησε να "γράψει ιστορία" για την καταγωγή των Ελλήνων και του Νέου Ελληνικού Έθνους.


Και υποστήριξε -χωρίς αιδώ- ότι οι σημερινοί Έλληνες τάχατες δεν είναι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων, αλλά έχουν αντικατασταθεί από διάφορα σλαβικά φύλα και από Αλβανούς!
Στη πλαστή αυτή και σκόπιμη εικόνα και στην παραποίηση της ιστορικής αλήθειας απάντησαν έντονα και με αδειάσει στα στοιχεία διακεκριμένοι Έλληνες και ξένοι επιστήμονες, ιστορικοί, γλωσσολόγοι και λαογράφοι και πέταξαν στα τάρταρα τη θεωρία του σκοτεινού και αδίστακτου μισέλληνα Γιάκομπ Φαλμεράγιερ.

Και τώρα, ύστερα από εκατόν εβδομήντα πέντε χρόνια -από τότε (1830) δηλαδή που ο Φαλμεράγιερ δημοσίευσε την ψευδεπίγραφη "ιστορία" του (Ιστορία της χερσονήσου του Μορέως κατά τον Μεσαίωνα) επιστήμονες-γενετιστές από πολλές χώρες του κόσμου (ΗΠΑ, Ιταλία, Ελλάδα κ.λ.π.) συγκρίνοντας το DNA των σημερινών Ελλήνων, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι σημερινοί κάτοικοι της Ελλάδας είναι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων κατά 99,6% και ότι ουδεμία σχέση ή ομοιότητα έχουν με το DNA των Σλάβων, των Τούρκων ή των Αλβανών!
Κατόπιν όλων αυτών, οριστικά πλέον, η "θεωρία" του Φαλμεράγιερ πετάχτηκε στην καπνοδόχο της Ιστορίας.

Εκτός από τον Φαλμεράγιερ κι άλλοι -σε διάφορες περιόδους- προσπάθησαν να κακοποιήσουν την Ιστορία των Ελλήνων. Κάποιοι μίλησαν για "Μαύρη Αφροδίτη" και "μαύρους Έλληνες", άλλοι κατ΄στρεψαν ή έκλεψαν αριστουργήματα αρχαιοελληνικής τέχνης κι άλλοι έκαψαν -πολλές φορές- την βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας, όπου φυλάσσονταν οι θησαυροί της ελληνικής Σοφίας.

Στόχος όλων ήταν να εξαφανίσουν κάθε τι ελληνικό... Μα ότι κι αν έκαναν, όσο κι αν προσπάθησαν να παραποι΄σουν και να κακοποιήσουν την Ιστορία και να εξαφανίσου τα ίχνη της, η Ελληνική Σκέψη, σαν ένας ορμητικός χείμαρρος, διέσχισε το χρόνο κι έφτασε μέχρι τις μέρες μας.

Η Δημοκρατία, οι Ολυμπιακοί Αγώνες, οι Αμφικτυονίες (ο σημερινός ΟΗΕ), η επιστήμη -όλα τα δημιουργήματα της Σοφίας των Ελλήνων- έχουν γίνει σήμερα τρόπος ζωής και σκέψης στα περισσότερα κράτη του κόσμου.


(Και δεν ξεχνάμε, ασφαλώς, και τους Σκοπιανούς, που θέλουν σώνει και καλά να ονομάσουν το "κρατίδιό" τους -χωρίς ίχνος ντροπής- "Μακεδονία"! Και μάλιστα οι ίδιοι αρέσκονται να αποκαλούνται "απόγονοι" του Μεγάλου Αλεξάνδρου! Οι Σκοπιανοί!.. που δεν γνωρίζουν ΟΥΤΕ το Ελληνικό Αλφάβητο -με το οποίο ο μεγάλος Στρατηλάτης γαλουχήθηκε και πήρε τη Γνώση και τη Σοφία από τον μέγιστο των φιλοσόφων Αριστοτέλη.


Οι Σκοπιανοί τα μόνα που μιλάνε είναι τα σλάβικα και ένα γλωσσικό υποπροϊόν της Βουλγαρικής γλώσσας. Και για να υπενθυμίσουμε, το τερατούργημα που λέγεται σήμερα "Μακεδονικό Ζήτημα" το γέννησαν τα νοσηρά μυαλό του Στάλιν και του Τίτο).


Αλλά δεν είναι μόνο οι ξένοι ανθέλληνες που προσπαθούν να αμαυρώσουν και να πλαστογραφήσουν την ελληνική ιστορία. Δυστυχώς -κι αυτό είναι το τραγικό και το ολέθριο- υπάρχουν και Έλληνες γνήσιοι κάτοικοι της Ελλάδας, που θέλουν την Ιστορία μας -και ιδιαίτερα τη Νεώτερη Ιστορία- γραμμένη στις δικές τους αντιλήψεις, στις δικές τους προσωπικές και πολιτικές σκοπιμότητες, στα δικά τους μέτρα!


Η ελληνική ιστορία του 20ου αιώνα, εξαιτίας των ανεγκέφαλων και εν πολλοίς αφελών-αν όχι και ενόχων (γιατί όχι και εξυπηρετούντων και ξένα συμφέροντα;)- βρίσκεται ακόμα σε καθεστώς "σύγχυσης" και "αναζήτησης".


Σε ξεκάθαρα ιστορικά γεγονότα, οι "επιτήδειοι" έχουν ενσπείρει νοσηρές αμφιβολίες και τα έχουν σκεπάσει με παραμορφωτικούς φακούς.
Ιδιαίτερα στις περιόδους του Έπους του 1940, της Εθνικής Αντίστασης και του Εμφύλιου σπαραγμού, εκεί, σ' αυτές τις περιόδους, η παραπληροφόρηση, η παραποίηση των γεγονότων, οι προσωπικές εμπάθειες, τα μίση, οι πολιτικές ίντριγκες, οι ενοχές και η ντροπή έχουν κουρελιάσει κάθε έννοια ιστορικές αλήθειας και έχουν διαιωνίσει -δυστυχώς μέχρι τις μέρες μας- ένα πνεύμα αντιπαράθεσης και καχυποψίας.

Και το πιο θλιβερό απ' όλα, από την περίοδο αυτή -δηλαδή από το Έπος του 1940 μέχρι το τέλος της εμφύλιας σφαγής- έχουν καταστραφεί έγγραφα κι ντοκουμέντα, προφανώς από ανθρώπους που δεν ήθελαν -για δικούς τους λόγους- να υπάρχουν.


Ακόμα και τα επίσημα κινηματογραφικά αρχεία -από κρίσιμες στιγμές της Ιστορίες μας- έχουν υποστεί "βαθιά τομή" και έχουν μπει κι αυτά στην αλυσίδα των σκουριασμένων κρίκων.
Κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξουν θαρραλέοι άνθρωποι και θαρραλέες πολιτικές για να "βάλουν τάξη" στα ιστορικά γεγονότα με αμεροληψία και αντικειμενικότητα. Η ιστορική αλήθεια -όσο κι αν ορισμένοι προσπαθούν να την αλλοιώσουν και να την κόψουν στα μέτρα τους- στο τέλος λάμπει και φωτίζει σε βάθος όλα τα γεγονότα που τη συνθέτουν και τη διαμορφώνουν. Αλίμονο σ' εκείνους που δεν έχουν διδαχτεί από αυτή τη νομοτέλεια...

Εμείς οι Έλληνες έχουμε ιερό και υπέρτατο χρέος να προστατεύσουμε την αλήθεια της Ιστορίας μας.Έτσι προστατεύουμε την ύπαρξή μας ως έθνος και τη συνέχειά μας στο χρόνο και στο χώρο.

(Το άρθρο είναι του Κώστα Κατή και δημοσιεύθηκε στο περιοδικό "Δημοσιογραφία & τύπος")

Πηγή Α! μπε μπα Blog!
απο το koukfamily


Read more: http://pentapostagma.blogspot.com/2010/09/blog-post_5974.html#ixzz0zhR60qMr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Watch live streaming video from apollonios at livestream.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...