Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Η κρυμμένη προσευχή του ελληνικού αλφαβήτου!

Πανάρχαια προσευχή - επίκληση υπάρχει και λειτουργεί μυστικά μέσα στο Ελληνικό Αλφάβητο από καταβολής του. 


Η διαδοχή των γραμμάτων στην πλήρη εκφώνησή τους (Άλφα, Βήτα, Γάμα κλπ.) δεν είναι καθόλου τυχαία, αλλά πίσω από αυτήν υπολανθάνει μια...
πλήρης γραμματική, συντακτική και νοηματική συνέχεια, ανώτερης σύλληψης. 

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Η ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

" ΑΘΗΝΑ " Η ΘΕΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ

κάντε κλικ στην φωτογραφία

Η διαδικτυακή εφαρμογή αυτή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Μουσείο Ακρόπολης, χάρη στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος Μποδοσάκη.
Η Αθηνά, θεά της σοφίας, του πολιτισμού και των τεχνών ήταν άμεσα συνδεδεμένη με την πόλη στην οποία είχε δώσει το όνομά της. Η παρουσία της ως όνομα, ως παράδοση και ως καλλιτεχνική παράσταση κυριαρχούσε παντού και κυρίως στο πιο σπουδαίο Ιερό της πόλης, την Ακρόπολη, όπου η θεά λατρευόταν με...
πολλές και διαφορετικές μορφές και ιδιότητες.

ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στη ΧΩΡΑ των ΙΝΚΑΣ

Το 1850 έφτασε στο Περού ο Ιταλός ερευνητής-περιηγητής Αντόνιο Ραϊμόντι. Για σαράντα ολόκληρα χρόνια έμεινε εκεί, ερευνώντας κάθε σπιθαμή της μακρινής και «περίεργης» -ιστορικά- αυτής χώρας και είναι οι δικές του περιηγήσεις και έρευνες πάνω στις οποίες βασίσθηκε ο φυσικομαθηματικός- ερευνητής συμπατριώτης του Ενρίκο Μάτιεβιτς, ώστε να φτάσει στο συμπέρασμα ότι οι ναυτικοί του Αιγαίου πολλές χιλιετίες προ του Κολόμβου έφτασαν στην Κεντρική και Νότιο Αμερική.
Ο Μάτιεβιτς βεβαίως πρωτίστως παρακινημένος από τους αρχαίους Έλληνες συγγραφείς, τόσο από τον Όμηρο όσο και από τον Απολλόδωρο έβλεπε ότι οι γνώσεις που περιγράφονταν στους στίχους της Οδύσσειας και των Αργοναυτικών, και είχαν να κάνουν με τόπους πολύ μακρινούς, πολύ πέρα αυτού της Μεσογείου, δεν μπορούσε παρά να πιστεύει ότι ένα υπερατλαντικό ταξίδι και η επίσκεψη στις μακρινές εκείνες χώρες της Νοτίου Αμερικής ήταν τα πιθανότερα σημεία αναφοράς των συγγραφέων των μεγάλων επών, «Οδύσσειας» και «Αργοναυτικών» αντίστοιχα.

ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ των ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Τη σοφία των Αρχαίων Ελλήνων πολλοί λαοί «ζήλεψαν» και σε αυτή στήριξαν τους δικούς τους πολιτισμούς. Αξιοζήλευτη όσο και ασύλληπτη είναι η μαθηματική ακρίβεια με την οποία έχουν υπολογιστεί οι θέσεις των αρχαίων πόλεων και μνημείων.

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κανείς είναι ότι πρόκειται για κάτι το ασύλληπτο. Ποιος ανθρώπινος νους θα μπορούσε να κάνει ανάλογους υπολογισμούς; Ποιο μυαλό θα μπορούσε να τοποθετήσει με τέτοια ακρίβεια ένα χάρτη ναών και πόλεων επάνω στη χερσόνησο της Αρχαίας Ελλάδας και, το σημαντικότερο, πώς κατάφεραν να ιδρύσουν και να χτίσουν αυτούς τους ναούς και αυτές τις πόλεις-κράτη υπακούοντας με ευλάβεια τις προσταγές αυτού του ασύλληπτου χάρτη; Τι εξυπηρετούσε η μυστική αυτή γεωγραφία; Και κατά προέκταση, γιατί αυτά τα καταπληκτικά επιτεύγματα του αρχαίου ελληνικού πνεύματος δεν τα διδαχτήκαμε ποτέ στα σχολεία μας;

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Για ΕΛΕΓΧΟ της ΣΕΛΗΝΗΣ έγινε ο ΤΡΩΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Για ποιο λόγο έγινε ο Τρωικός Πόλεμος; Είναι γνωστό πως όλα ξεκίνησαν με την απαγωγή της Ωραίας Ελένης από τον Πάρη. Αλλά, ποια ήταν η Ωραία Ελένη;
Σύμφωνα με ένα μύθο, ο Δίας ερωτεύτηκε την Νέμεση και την ακολούθησε παντού προκειμένου να την κάνει δική του. Επειδή εκείνη δεν τον ήθελε άλλαζε συνέχεια μορφή ώσπου έγινε χήνα. Ο Δίας έγινε κύκνος και την κατέκτησε ερωτικά. Η Νέμεση έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αυγό που μέσα του ήταν η Ελένη.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Βρέθηκε αρχαίος ελληνικός ναός, με οδηγίες κατασκευής!

Ιταλοί αρχαιολόγοι ανακάλυψαν τα ερείπια ενός αρχαίου ελληνικού ναού που χρονολογείται από τον 6ο αιώνα π.Χ. Το πολυτελές κτίριο ανακαλύφθηκε στο Torre Satriano, κοντά στη νότια πόλη Potenza..
στην Basilicata. Εδώ, προ-ρωμαϊκοί λαοί αναμειγνύονται με τους Έλληνες που εγκαταστάθηκαν κατά μήκος της νότιας ακτής και στη Σικελία από τον 8ο αιώνα π.Χ. και μετά. Αυτό που είναι εντυπωσιακό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι....

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Τα ΜΥΣΤΙΚΑ της ΜΕΔΟΥΣΑΣ Γοργώς

Η Γοργόνα Μέδουσα (μέδω= άρχω, κυβερνώ, προστατεύω, φρουρός και φροντίζω, προνοώ, σκέπτομαι, σχεδιάζω, επινοώ / μεδέουσα = φύλακας, προστάτης) εκτός από Αρχή, στην περιοχή της, ήταν και φρουρός-φύλακας, πολύ πριν την «μεταμορφώσει» η Αθηνά (αυτό, τουλάχιστον, προδίδει η ετυμολογία του ονόματός της). Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς προστάτευε ούτε που βρισκόταν αυτό. Σίγουρα ήταν πολύ σημαντικό. Φαίνεται, όμως, ότι το μυστικό της μοιράστηκε με τον Ποσειδώνα σε χώρο που βρισκόταν υπό την εποπτεία της Αθηνάς.
Η Αθηνά μοιάζει να «θυμώνει» και αποφασίζει να επέμβει στο μυστικό. Η «επέμβαση» είναι τέτοια που «μεταμορφώνει» την Γοργόνα. Φαινομενικά, η Μέδουσα, παραμορφώνεται σε ένα άσχημο τέρας, αλλά ουσιαστικά η Αθηνά την κάνει ακόμα ισχυρότερη απ’ όσο ήταν πριν. Της έδωσε την δύναμη να «πετρώνει» όποιον την κοιτά, της έδωσε περισσότερη γνώση ή θετικές δυνάμεις (τα φίδια αντί για μαλλιά στο κεφάλι), προεξέχουσα γλώσσα (πολυγνωσία, κήρυγμα, φωνή κάποιας θεότητας), δόντια (ως επιθετικά ή/και αμυντικά όπλα), μεταλλικά (χάλκινα) χέρια και την κάλυψε με φολίδες σαν ερπετό, ίσως, επειδή έπρεπε να μοιάζει ως τέτοιο (ή σαν σύμβολο της αδάμαστης δύναμης).
Η Μέδουσα Γοργώ, έχει μετατραπεί πλέον σε ένα νοήμων, πανέξυπνο και ηγετικό, όσο και έμβιο άρμα μάχης. Αυτή η μετατροπή, φαίνεται να ήταν απαραίτητη, προκειμένου να «κυοφορήσει» τους απογόνους της από τον Ποσειδώνα. Τον ρόλο της «μαίας» αποδεικνύεται πως κερδίζει επάξια ο ημίθεος (γιος του Δία και της Δανάης) Περσέας ο οποίος, αφού παίρνει τις απαραίτητες προφυλάξεις, «αποκεφαλίζει» την Μέδουσα οπότε και «γεννιούνται» δύο νέες πολεμικές μηχανές: ο πολεμιστής Χρυσάωρ και ο φτερωτός Πήγασος (με τον οποίο ο Βελλεροφόντης πολέμησε την Χίμαιρα).
Ο Περσέας παραδίδει το κεφάλι της Μέδουσας, το Γοργόνειο, στην Αθηνά, η οποία το τοποθετεί επάνω της, στο στήθος και στην ασπίδα. Κατ’ αυτόν τον τρόπο, όλες οι «δυνάμεις» του Γοργόνειου ενσωματώνονται και μετουσιώνονται στην «καινούργια» Αθηνά.
Συμπέρασμα
Με απλούστερα λόγια, η πιθανότερη αποκρυπτογράφηση του μύθου, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι η Μέδουσα ήταν ένα έμβιο οπλικό σύστημα, ταυτόχρονα και ιπτάμενο όχημα (αφού είχε φτερά) το οποίο μπορούσε να αποσπάται σε τρία βασικά μέρη: το Γοργόνειο (κεφαλή, άρα και το κυριότερο σώμα), τον Πήγασο και τον Χρυσάωρα.
Τα δύο τελευταία αποχωρούν ή αναχωρούν προς άλλες κατευθύνσεις ή και «αποστολές».
Το Γοργόνειο, όμως, παραχωρείται στην Αθηνά, υπό την εποπτεία της οποίας «δημιουργήθηκε» με την συμβολή του Ποσειδώνα (την προκατακλυσμιαία θεότητα των «ανώτατων υδάτων», δηλαδή, του ουρανού).
Η ανάλυση των συμβολισμών προέρχονται από:
Το Λεξικό των Συμβόλων, JuanEduardo Cirlot
Λεξικό Συμβόλων, J. C. Cooper

Πηγή: diadrastiko: http://diadrastiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_6313.html#ixzz1isapTN91

ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ, οι ΘΕΟΙ είναι ΚΟΝΤΑ

Ο μύθος της Μέδουσας Γοργώς και του Περσέα γίνεται ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αν προσπαθήσουμε να κάνουμε μία αποκωδικοποίηση των συμβόλων που μας δίνονται. Έτσι, με βάση αυτήν έχουμε: η Μέδουσα ήταν ένα έμβιο οπλικό σύστημα, ταυτόχρονα και ιπτάμενο όχημα (αφού είχε φτερά) το οποίο μπορούσε να αποσπάται σε τρία βασικά μέρη: το Γοργόνειο (κεφαλή, άρα και το κυριότερο σώμα), τον Πήγασο και τον Χρυσάωρα.
Το Γοργόνειο, το οποίο απέκοψε ο Περσέας παραδίδεται στην Αθηνά, υπό την εποπτεία της οποίας «δημιουργήθηκε», με την συμβολή του Ποσειδώνα. Όταν η θεά το τοποθετεί στην αιγίδα της, οι «δυνάμεις» του Γοργόνειου ενσωματώνονται και μετουσιώνονται στην θεά.
Ωστόσο, με βάση την παραπάνω αποκρυπτογράφηση και κάποια επιπλέον στοιχεία, τα δεδομένα αποκτούν νέες διαστάσεις:
Ας δούμε πρώτα εξής:
Α) Στην προκατακλυσμιαία εποχή που αναφέρεται ο μύθος, ο Ποσειδώνας που γονιμοποίησε την Γοργώ ήταν μία θεότητα των «ανώτατων υδάτων», δηλαδή, του ουρανού, πριν γίνει της θάλασσας. Β) Η Αθηνά μαζί με τον Προμηθέα έπλασαν ανθρώπους.
Το πρώτο μας κάνει να υποθέτουμε πως το Γοργόνειο, ως ιπτάμενο όχημα, μπορούσε να κινείται στον ουρανό. Το δεύτερο, μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως μέσα σε αυτό υπήρχε ζωή, ή πως μετέφερε ζωή η οποία μπορούσε να αναπαραχθεί.
Όλο αυτό έρχεται να ταιριάξει με τον χαρακτηρισμό των Ορφικών για την Σελήνη ως «Γοργόνος Κεφαλή». Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την πληροφορία τους ότι σ’ αυτήν ζούσαν άνθρωποι και υπήρχαν μέγαρα και πολιτείες (Ορφέως αποσπασμάτια (9) ΙΧ), άνετα θα μπορούσαμε να καταλήξουμε στο προφανές συμπέρασμα ότι το φεγγάρι είναι ένα ιπτάμενο άρμα που μετέφερε οπλισμό και ζωή (ενδεχομένως παροπλισμένο). Ο πειρασμός να το υποθέσουμε είναι τεράστιος, αλλά αυτό που χρειαζόμαστε είναι ο συνειρμός.
«Γοργόνειο» θα πει αυτό που ανήκει στην Γοργώ που σημαίνει «άγριο βλέμμα». Με δεδομένο την «Γοργόνο Κεφαλή» ως Σελήνη, πόσο θα ήταν τραβηγμένο αν παραλληλίσουμε τον δορυφόρο (και κάθε πλανήτη) με οφθαλμό, δηλαδή με ένα «μάτι». Ναι, πρόκειται για υπερβολή. Δεν είναι το κάθε ουράνιο σφαιρικό σώμα ένας οφθαλμός, αλλά μόνον ένας: αυτός που βλέπουμε στην διπλανή φωτογραφία και στο video που ακολουθεί στο τέλος.


Ας λάβουμε υπόψη μας πως και η Γοργώ όπως και ο πλανήτης(;) μας αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από χαλκό. Μάλιστα, για έναν «καφέ» πλανήτη (Brown Dwarf Star), πέρα από τον Πλούτωνα, μιλούν και Ισπανοί αστρονόμοι μέσα στο 2010. Πρόκειται για τον ίδιο πλανήτη;
Ο συνδυασμός όλων των παραπάνω στοιχείων, μας δίνει μία βάσιμη ένδειξη, τουλάχιστον, η οποία, εν καιρώ, μπορεί να μετατραπεί σε απόδειξη:
Το Γοργόνειο είναι ένα πλανητόπλοιο-μάτι. Είναι ο Πανόπτης Οφθαλμός στην αιγίδα και την ασπίδα της θεάς Αθηνάς.
Οι θεοί είναι κάπου κοντά και μας παρακολουθούν.

Υπερβολή; Ίσως. Πάντως, υπάρχουν προφητείες που μιλούν για την επιστροφή των Ολύμπιων.
Το Γοργόνειο από ερασιτεχνική λήψη
 

Στα 2:19, το γοργόνειο μέσα από το SOHO ως οφαθλμός
 
Περισσότερα για το Γοργόνειο και την Αθηνά
 
 
Σχετικά με τις αστροπύλες που αναφέρονται στα βιντεάκια δείτε και εδώ για μία που άνοιξε πρόσφατα (προπαραμονή Χριστουγέννων 2011 στους ουρανούς της Ρωσίας) και ευτυχώς καταγράφηκε…

Πηγή:http://diadrastiko.blogspot.com/2012/01/blog-post_6978.html#ixzz1isXlJLV7

Oι Έλληνες θεοί ήταν εξωγήινοι, λέει ο Erich Von Daniken Στο τελευταίο του βιβλίο,Η Οδύσσεια των Θεών.Εμπειρια που μου αλαξε την ζωη..

ERICH VON DANIKEN
Το βρήκα τυχαία σε ένα forum και εχει πολύ ενδιαφέρον.O τύπος δεν είναι Έλληνας..
"Εμείς οι σύγχρονοι άνθρωποι, σύμφωνα με τον Ησίοδο, ανήκουμε στην πέμπτη φατρία που δημιουργήθηκε από τον Δία, την φυλή του σιδήρου, ένα μείγμα «του καλού και του κακού."
Συγγραφέας Erich Von Daniken,  
Η Οδύσσεια των Θεών:Η ιστορία της Εξωγήινης Επικοινωνίας στην Αρχαία Ελλάδα.
Ο Δίας, ο πατέρας των θεών και των ανθρώπων,ο οποίος κυβέρνησε τους Ολύμπιους στον Όλυμπο στην Ελλάδα, πολέμησε την Χρυσή Εποχή των γιγάντων  Τιτάνων και  δημιούργησε και κατέστρεψε  τον κοσμο.
Αληθινη Ιστορία..
23 Νοεμβρίου, 2011 Porter Ranch, Καλιφόρνια.
Για τους τελευταίους μήνες του 2011, έχω ερευνήσει την πιθανότητα ότι οι αρχαίοι  ελληνικής  καταγωγής θεός Δίας, η Αθηνά, ο Απόλλων, ο Προμηθέας και όλοι οι λεγόμενοι «Έλληνες Θεοί» ήταν στην πραγματικότητα  όντα με  εξωγήινη νοημοσύνη αληθινά στη Γη - και όχι μυθολογικές κατασκευές.
Αυτή η έρευνα ξεκίνησε με αφορμή εναν φίλο που είναι  ειδικευμένος υπεργολάβος Εσωτερικής Ασφάλειας  που δουλεύει με υπέρυθρες κάμερες σε μια κυβερνητική  εγκατάσταση στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα. 
Πριν από τέσσερα χρόνια ακριβώς πριν από την ανατολή στις 25 Ιουνίου 2007, είχε τον έλεγχο των υπέρυθρων  καμερων  στις εγκαταστάσεις που φυλαγε , περίπου έξι χιλιόμετρα από το Maxwell AFB και Gunter της AFB παράρτημα στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα.
Επειδή η δουλεια  του είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη, ρώτησα στη συνέχεια   και   δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το πραγματικό όνομα του ,τον ονομάζω Ted Connors»
Καλώ λοιπόν τον Ted  νωρίς το πρωί, και μου είπε οτι αντιμετώπισε είδε  ένα από τα drones "Dragonfly", που φωτογραφήθηκαν από διάφορους ανθρώπους  το 2007 αλλά αυτό που είδε ήταν ακριβώς πίσω από ένα δέντρο και   σχεδόν σαν να κρυβόταν.
Τον Οκτώβριο του 2010, πριν από ένα χρόνο, ο Ted είχε   άλλη παράξενη εμπειρία στον ίδιο χώρο  και σημείο στο δέντρο που αυτή η εμπειρία(συνάντηση) και τα γεγονότα που συνέβησαν τον  άφησαν με τις πληροφορίες και την σκεψη ότι η νοημοσύνη πίσω από την τεχνολογία dragonfly   είναι οι ίδιοι υπεύθυνοι που ηταν  πισω απο τον  αρχαιο ελληνικό πολιτισμό.
Είναι μη-ανθρώποι από ένα άλλο μέρος αυτού του Κόσμου, μια άλλη διάσταση, ή ακόμα και ένα άλλο χρονοδιάγραμμα
Όταν ο Τεντ πήγε στις βιβλιοθήκες για να αναζητήσει λέξεις που θυμόταν από τη συνάντηση που ειχε , συμπεριλαμβανομένων της Oltissisδιαπίστωσε ότι η λέξη αναφέρεται τρεις φορές σε ένα βιβλίο με τίτλο 1962, Αρχαίοι Έλληνες θεοι και Lore Revisited΄-΄Ancient Greek Gods and Lore Revisited΄΄  και νοίκιασε  το βιβλίο από την τοπική βιβλιοθήκη Μοντγκόμερι.  
Μέσα σε 48 ώρες, το βιβλίο κατασχέθηκε από αυτόν στην εργασία από τους πράκτορες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας και Εσωτερικής Ασφάλειας υπό την ισχύ του νόμου Patriot.
Έτσι Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πριν από δύο μήνες ότι ο Erich von Daniken  κυκλοφόρησε πρόσφατα 2η έκδοση μιας προηγούμενης εργασίαςΗ Οδύσσεια των Θεών που είναι για «την ιστορία της εξωγήινης επικοινωνίας στην αρχαία Ελλάδα".
Η συνέχεια θέλει μετάφραση εδώ..
http://www.earthfiles.com/news.php?ID=1916&category=Environment
 Και εδω η μετάφραση. http://translate.google.gr/translate?sl=en&tl=el&js=n&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.earthfiles.com%2Fnews.php%3FID%3D1916%26category%3DEnvironment

Έψαξα για λίγο αυτήν την λέξη Oltissis, και το μόνο που βρήκα είναι να κάνει αναφορά μια ιστοσελίδα http://internalastronaut.com/ (δίπλα 3 παράξενες φωτο απο παλιό αρχείο της ιστοσελίδας) που έχει κλείσει τώρα..παράξενη ιστιοσελίδα..Τι να σημαίνουν όλα αυτά;;
Επισης σε άλλο forum βρήκα οτι ο τυπος ειχε και αλλες σελιδες που κλεισανε και αυτες..
He/She also has another site which redirects to the internalastronaut site:
http://www.1939-2012.com/
Plus a myspace account:
http://www.myspace.com/internalastronaut
Then there's this weird wikipedia page:
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Internal_astronaut
Here is an interview with the site designers:
http://media2.podbean.com/pb/d46b13508935c9f2befb55fa3a3b3e15/4a41b43e/blogs2/45368/uploads/InternalAstronaut_8_28_08_CompleteEdit.mp3
Creepy, interesting all at the same time.
Επίσης κάνει αναφορά και η wikipedia για το όνομα της παράξενης ιστοσελίδας.
Το παράξενο και αυτο  κείμενο της wikipedia απο κάτω.
User:Internal astronaut
From Wikipedia, the free encyclopedia
Words on Internal Space Navigation by Virgil Crow:
We are all holographic life forms modulating in and thru a programmed ‘reality’ called nature. The cycle of life, birth to death, is a field test to develop the inner workings of eternal growth. We are all God having a human experience.

To better understand yourself as to your relationship to others and on a wider scale, the universe (both internal and external), you must first fathom the depths your own subconscious. Herein lies the fabric and the adhesive to what you are and more importantly, what you are capable of.
On a broader scale we are all the same, however, each of us is individual in the fact that we are transmitters/receivers within a specific sector of the hologram. In other words, we are more or less replicas of each other gathering data from our precise location i.e. x, y, coordinate, and reporting our findings to the collective thru merely having the experience.
To be a successful Internal Astronaut you must not give in to your automatic fear receptors that are designed to displace energy into a form of cyclic redundancy. This dead end will keep you from achieving your ultimate goal: Total Recall of omnipotent status.
Perhaps 2012 is a metaphor used to illustrate the nature of becoming one with the universe, a guide if you will, for studying the potential of human understanding into and thru the void of perceived separation from self i.e. God.
Harmonically Modulating Life Form
http://en.wikipedia.org/wiki/User:Internal_astronaut


http://hellasxg.blogspot.com/2012/01/o-erich-von-daniken.html

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟ 2012;


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ;

Πριν πολλά χρόνια, σύμφωνα και με το βίντεο που ακολουθεί παρακάτω, η NASA έβλεπε μέσω δορυφόρων κάποιο μεγάλο αντικείμενο, ίσως πλανήτη, να πλησιάζει προς το ηλιακό μας σύστημα. Αυτό ήταν φτιαγμένο από χαλκό. Τότε, φαίνεται πως παραδεχόταν πως οι Ολύμπιοι Θεοί επιστρέφουν! ! !
Watch live streaming video from apollonios at livestream.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...