Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΙΣΟΚΡΑΤΟΥΣ ΑΡΧΕΙΝ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

 
Μεγάλη δυστυχία αποτελεί αναμφισβήτητα η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας για ένα έθνος σε καιρό ειρήνης και ακόμη μεγαλύτερη μέλλει να το βρει αν συνεχιστεί αυτή η ατιμία. Η οικονομική σκλαβιά, ίδιον προδοτικών ηγεσιών και δείγμα ταπεινώσεως ενός λαού, δεν σταματά ποτέ στην υποθήκευση εθνικού εδάφους αλλά προχωράει στην προσημείωση και τον ακρωτηριασμό αυτού. Πράξη που μπορεί να διενεργηθεί είτε με τη χαλάρωση της διοικητικής μέριμνας της προσκυνημένης κεντρικής εξουσίας προς τις εσχατιές της επικράτειας είτε με την κατάργηση των εθνικών κρατών που μεθοδεύει ο σιωνιστικός νεοταξισμός.
 
Η Ελλάς διατρέχει μέγιστο κίνδυνο διότι συντρέχουν σε βάρος της όλες οι παραπάνω προϋποθέσεις. Υπάρχει η προδοτική ψευτοηγεσία που πουλάει εθνικές υποδομές, από λιμάνια έως ενεργειακούς φορείς. Υπάρχει η μεθοδευμένη διοικητική χαλαρότητα όταν σχεδιάζεται η μετατροπή της χώρας σε μια μεγάλη ειδική οικονομική ζώνη με φτηνή αγορά εργασίας, φτηνή πώληση χώρων εργασίας και αλλοδαπούς εργαζόμενους. Υπάρχει επιπλέον η καλλιεργούμενη συγκυριαρχία με την φανερή επικυριαρχία της Τουρκίας και την κρυφή του Νεοταξισμού με τα σαρκοβόρα νύχια της οικονομικής εισβολής στο Αιγαίο και τη Θράκη. Η Τουρκία ήδη προωθεί την χρήση στρατιωτικού κατασκοπευτικού δορυφόρου στο διάστημα για λογαριασμό του στρατού. Οι λαθρομετανάστες εισβάλλουν από παντού...
στο Ανατολικό Αιγαίο. Ακόμη και οι Αλβανοί μας κουνάνε το δάκτυλο διεκδικώντας με θράσος την ελεύθερη Ήπειρο. Τα Σκόπια το ίδιο. Τσανακογλείφτες και δουλικά πανθομολογούμενα όλοι των ΗΠΑ. Όμως η Ελλάς θυσιάζει τα παιδιά της εμμένοντας στις χρεοκοπημένες και επικίνδυνες συμμαχικές επιλογές που τις μεγιστοποιεί και τις επισημοποιεί κάθε μέρα πιο πολύ με τις τοκογλυφικές επιτροπείες που ασκούν ουσιαστικά και τυπικά πολιτική διοίκηση.
Χάρισμά σας αυτή η δημοκρατία όπως αποκαλείτε το χαριτόβρυτο καθεστώς σας ελληνόφωνοι δωσίλογοι. Έχετε γεμίσει κάθε γωνιά της πατρίδος και κάθε εξουσία με την ξενοκρατία, την αρπαγή και τη λεηλασία. Κι ύστερα έχετε το θράσος να κατηγορείτε ως κίνδυνο για την Ελλάδα το Εθνικιστικό Κίνημα που βαδίζει σε κοινή πορεία με το λαό για την απελευθέρωση της Πατρίδος. Για την αντικατάσταση του θλιβερού προτεκτοράτου ψευτορωμέϊκου από ένα αληθινό εθνικό και λαϊκό κράτος. Ως και τη λαθρομετανάστευση σκιάζεστε σκιές της πιο σκοτεινής ιστορίας να καταστείλετε μην τυχόν και τσαντιστούν μαρξιστές και ψευτοανθρωπιστές, εντός και εκτός συνόρων.
Εδώ είναι η Πατρίδα του μεγάλου Ισοκράτη που είχε οριοθετήσει με σαφή τρόπο τη συμπεριφορά που πρέπει να έχει ο Έλληνας απέναντι στον Βάρβαρο. Ο σοφός άνδρας συμβούλευσε τον βασιλιά της Μακεδονίας Φίλιππο όταν ανέλαβε την πρωτοβουλία για την ενδυνάμωση του Ελληνισμού να ενώσει τους Έλληνες και να προχωρήσει στην κατάκτηση των βαρβάρων των οποίων η μοίρα πρέπει να είναι αυτή του δούλου. Ο Ισοκράτης πίστευε και διακήρυττε με σαφήνεια ότι οι Έλληνες πρέπει να ενισχύσουν την πολιτισμική υπεροχή με την αντίστοιχη πολεμική υπεροχή. Για το λόγο τούτο τόνιζε το περίφημο άρχειν των βαρβάρων αντί του άρχεσθαι.
Η λογική που διέπει την Εθνικιστική Πολιτεία είναι η ίδια με την πρωτογενή και θεμελιώδη ελληνική κοσμοθεωρία. Το άβατο στην εξουσία του Εθνικού και Λαϊκού Κράτους και ο έλεγχος των πολιτικών, οικονομικών και στρατιωτικών επιλογών είναι ιερό βήμα μονάχα για Έλληνες. Η επάνδρωση και η οργάνωση της Πολιτείας είναι αποκλειστικά κλειστή εθνική υπόθεση. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την κοινωνία. Ο επηρεασμός και το αδυνάτισμα των γεωστρατηγικών και των οικονομικών πλεονεκτημάτων από τον ξένο παράγοντα με τη νομή ή την κατοχή υλικών ή ανθρωπίνων πόρων ή την υποθήκευση αμφότερων αυτών των παραγόντων ισοδυναμεί με οικιοθελή παράδοση στις εχθρικές διαθέσεις. Κι αυτό απαγορεύεται με την απειλή του θανάτου επί εσχάτη προδοσία.
Το πρόβλημα της κυριαρχίας και τον φθόνο των μισελλήνων οι Έλληνες στον καιρό του Ισοκράτη το αντιμετώπιζαν με την ισχυροποίηση του κράτους και την υποταγή του εχθρού. Ο εδαφικός παράγοντας είχε έναν και μόνο προορισμό, την επέκταση των ζωνών επιρροής και την ελληνική ηγεμονία. Η πατρίδα είναι η υπέρτατη αξία που δεν αποτιμάται ποτέ με αγοραίους όρους αλλά ενώνει τον λαό. Αυτή ήταν η απάντηση που πρότεινε ο Ισοκράτης στον Φίλιππο. Η ίδια που έκανε πράξη ο γιος του Αλέξανδρος, ο Μέγιστος των Ελλήνων. Συντριβή των προσκυνημένων, ενότητα των πολλών και πορεία της Ελληνικής Φάλαγγας προς τα εμπρός. Αντί να αφαιρέσεις τη ζωή του λαού σου, εξοντώνεις τον αυθάδη και γίνεσαι ισχυρότερος.
Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν γιατί το ανθελληνικό καθεστώς της αστικής δημοκρατίας έχει εξαφανίσει από την ελληνική εκπαίδευση τους σοφούς της Φυλής μας. Αντιλαμβανόμαστε ακόμη γιατί κονταίνει τις ικανότητες του λαού μας μεγιστοποιώντας τη δύναμη όσων επιβουλεύονται τα εδάφη μας ή παριστάνουν τους σωτήρες ή ακόμη πουλώντας ανύπαρκτο ανθρωπισμό και αντιρατσισμό. Και τους λέμε ότι όλα τα ψεύδη και οι παραχωρήσεις θα καούν μαζί με το δουλικό πολιτικό τους σύστημα.
Η εξουσία, η γη, οι πόροι, η εργασία, οι αποφάσεις, τα εθνικά δίκαια και τα λαϊκά δικαιώματα που έχουμε στερηθεί θα τα πάρουμε πίσω με τόκο. Τόκο με ιδρώτα και με αίμα ακόμη που θα δώσουμε για την ανύψωση της Ελληνικής Σημαίας σε μια Μεγάλη Εθνικοκοινωνική Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2012/11/blog-post_3176.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Watch live streaming video from apollonios at livestream.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...